• Sat Bistrita, comuna Alexandru cel Bun, Str.Petru Rares, Nr. 310, Jud.Neamt
  • +40749563971
Ro

Pensiunea CamenaPensiunea noatra este amplasata la altitudinea de aproximativ 310 m, într-un bazin intramontan străjuit de culmile Pietricica (590 m) la sud-est, Cozla (679 m) la nord, Cernegura (852 m) la sud-vest, Cârloman (617 m) la nord-vest și Bâtca Doamnei (462 m) la sud-vest și, parțial extramontan în zona subcarpatică spre est, pe o parte dintre terasele Bistriței și din Depresiunea Cracău-Bistrița.

Pensiunea pune la dispozitie 10 camere duble cu pat matrimonial, cu baie proprie, fiecare baie fiind dotata cu cabina de dus si produse de cosmetica hoteliera.De ce Pensiunea Camena ?

Pentru ca punem pret pe calitatea serviciilor noastre, oferim room-service Non-Stop, Wireless gratuit, camere spatioase cu mobilier ultramodern, unde poti gusta din bunatatile din minibar sau sa te odihnesti intr-unul din paturile noastre duble, foarte confortabile.

Alege camera

Restaurantul Camena

Restaurant si locurile special amenajate pentru a lua masa si a degusta un pahar de vin

Restaurantul cu o capacitate de 60 de locuri, este dotat cu bar, Televizoare ,aer conditionat si Wifi gratuit si va ofera posibilitatea de a va delecta cu preparate traditionale romanesti dar si internationale preparate de bucatarii nostri cu drag


Restaurantul este deschis in intervalul orar 08:00-21:30 vara;08:00-20:00 iarna.Meniul restaurantului este in regim a-la-carte.

Intr-o ambianta in care domina relaxarea si muzica in surdina, servim preparate rafinate dintre cele mai gustoase:

Mic Dejun ***

  • mic dejun ‘a la carte sau buffet suedez 8:00-10:30
  • la cerere puteti lua micul dejun atat in orele prestabilite: 08:00-10:30 cat si inafara lor, de la 14:00-15:30

Dejun 08:30-10:30

Pranz 10:30-16:00

Cina 16:00-20:00

  • Meniul a la carte are un regim de pregatire intre 30 si 50 de minute.
Despre Imprejurimi

Zona muntilor Bucegi exceleaza printr-o incarcatura energetica deosebita si zone cu elemente istorice si geografice de mare interes. Unul dintre cele mai cautate obiective turistice din judetul Dambovita este Manastirea Pestera Ialomitei.

Pe langa monumentele naturale oferite de specificul zonei pe care le poti vizita in drumetiile tale, pensiunea pune la dispozitie si organizarea de activitati suplimentare, atat pentru tine si familia ta cat si pentru team building-uri (grupuri organizate).

  • Focuri de tabara si petreceri tematice;
  • Preparate gastronomice deosebite: berbecut la protap insotit de bauturi traditionale;
  • Activitati sportive (catarare, tiroliana, tir cu arcul, traseu turistic, cursuri de supravietuire si de orientare turistica, cu personal calificat din cadrul Salvamont);
  • Program de vizitare Pestera Ialomicioarei, Sfinx, Babele, Crucea de pe Caraiman, Cascada Izvoarele Ialomitei, in functie de vreme si de programul grupului;
  • Program jocuri de cabana, optional jocuri in aer liber;
  • Concurs de grup in padure – Cauta Comoara pe echipe.