• Sat Dobresti, comuna Moroieni, f.n., judetul Dambovita
  • +40757.212.212
Ro

Oferta Revelion 2016 - 2017

600 €/pachet 1 persoana

ALL INCLUSIVE CONCEPT

REVELION – 4 NOPTI

(29 decembrie 2014-2 ianuarie 2016)


Pachetul include:

Servicii de cazare si de masa in regim all inclusive, in perioada 29.12.2016 (intrare cu cina) – 02.01.2017 (iesire cu mic dejun);

Pachet de bauturi alcoolice si non-alcoolice conform conceptului;

Masa festiva de Revelion cu meniu festiv, bauturi open bar, muzica de petrecere live (usoara, populara si lautareasca), Cina festiva de 1 Ianuarie

Mentiuni

In camerele duble se pot caza 2 persoane adulte si un copil pana la maximum 10 ani (copie certificat de nastere) in pat cu parintii, beneficiind de gratuitate la regimul all inclusive, fara meniu festiv.

Copii cu varste intre 10 si 14 ani achita 150 de euro, beneficiind de regimul all inclusive si meniu festiv de Revelion si vor fi cazati in aceeasi camera cu parintii.

Este interzis accesul cu animale în incinta complexului.

Locurile suplimentare pentru prezentul pachet de servicii la masa festiva de Revelion, au tariful de 90 euro pentru adulti, pentru copii intre 10 si 14 ani de 45 euro (copie certificat de nastere), iar copiii pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate pentru loc la restaurant langa parinti ( fara meniu).

Rezervarea locurilor la restaurant, suplimentare pachetului, atat pentru copii cat si pentru adulti, se face odata cu rezervarea pachetului in limita locurilor disponibile.


Plata serviciilor se poate face cu numerar (la recepţie sau prin mandat poştal) sau prin banca, in contul RO84BTRLRONCRT0345836901 deschis la BT SINAIA .


Menţionăm faptul că pentru această perioadă, in cazul unei comenzi ferme se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului de servicii, in momentul efectuarii rezervării, iar diferenţa de 50% se va achita până la data de 16 Noiembrie 2016. Dupa aceasta data, rezervarile se fac doar pe baza platii integrale.


In cazul platii avansului si anularii rezervarii sau in cazul in care nu se achita integral pachetul pana la data de 1 Decembrie 2016, avansul se pierde integral, iar rezervarea se anuleaza.>

Nota: cazarea se face incepand cu orele 17:00


Vă aşteptăm cu drag să petrecem împreună!
Camerele

Pensiunea Camena are in doatare 14 camere duble, moder utilate la standard de 4 stele.

Mai multe informatii

Restaurantul Camena

Va ofera posibilitatea servirii mesei in regim a la carte precum si organizarii de evenimente personale cat si profesionale.

Mai multe informatii

Imprejurimi

Te vei putea bucura pe toata perioada anului de o priveliste minunata, aer proaspat de munte si o ambianta placuta.

Mai multe informatii